OBRES I MILLORES

Obren al trànsit el pont del barri Gaudí

El pont ja és obert al trànsit | Reus.cat
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 5 d'agost de 2022 a les 13:22 |
Aquest migdia de divendres s’ha obert al trànsit el pont sota de la via del tren que dona accés al barri Gaudí després de la recepció parcial de l’obra per part de l’Ajuntament de Reus. Les feines que falten, principalment treballs de pintura i acabats, es desenvoluparan fins a mitjans de setembre i no es preveu que el pont s’hagi de tornar a tallar. Les obres van començar el passat mes de març.

Amb l'obertura al trànsit es restableix també el recorregut habitual de la línia d'autobús L-10. El projecte executat "millora la il·luminació, redueix sorolls i millora la seguretat de trànsit de vianants i bicicletes", han exposat des del consistori.

L'obra ha estat finançada amb ajuts del PAM de la Diputació de Tarragona, i fons Next Generation de la Unió Europea. L'actuació municipal s’ha portat a terme en paral·lel a les obres d'impermeabilització del pont, executades per Adif.

En paral·lel a les millores del pont, s’ha incorporat provisionalment, a mode de prova, una rotonda a la cruïlla entre l’avinguda dels Països Catalans i l’avinguda dels Jocs Olímpics per "facilitar les incorporacions i girs, reduïr la velocitat i evitar que s’hagi d’atravessar el pont per girar a la rotonda del barri Gaudí", segons fonts municipals.

També us pot interessar:
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: