1 de 10
CASALS D'ESTIU

Els casals d'estiu per a la primera infància compten amb el doble de places el mes d'agost

La regidoria de Salut i Ciutadania ha augmentat l’oferta de places, que ja estan gairebé esgotades

El regidor de Salut i Ciutadania, Òscar Subirats, visitant els casals d'estiu | Cedida
per E.R., Reus, Catalunya | 5 d'agost de 2022 a les 13:03 |
Aquest article es va publicar originalment el 5 d'agost de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L’oferta de casals d’estiu per a la primera infància programats per a aquest mes d’agost han doblat l’oferta de places. La regidoria de Salut i Ciutadania, juntament amb el SOAF Mas Pintat i el programa Temps x cures, ha fet aquesta ampliació per facilitar la conciliació laboral i familiar.

Els casals són per a infants de quatre mesos fins a 3 anys


80 places per a les quatre setmanes d’agost s’han ofert als casals a l’EBM l’Olivera i l’EBM la Ginesta. L’oferta, que cobreix des d’infants de quatre mesos fins als 3 anys i germans fins a 6 anys, ja té les places gairebé esgotades. En anys anteriors, els casals es feien a les instal·lacions de l’EBM Marfull i permetien l’assistència de germans fins a cinc anys, és a dir, un menys. 

Ofereixen un servei de les 9 del matí fins a la 1 del migdia de manera gratuïta i servei d’acollida des de les 8 del matí i possibilitat de menjador d’1 a 3 del migdia. El tema d’enguany és “Un estiu màgic”, amb tallers de manualitats, psicomotricitat i jocs d’aigua, entre d’altres. 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: