ENTITATS

​La Fundació Benèfica Privada Mare de Déu de Misericòrdia rep el suport de la Fundació Privada Reddis i de la Fundació "la Caixa"

L'acord de col·laboració té l'objectiu de millorar les condicions d'acollida de persones en risc d'exclusió social

per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 5 d'agost de 2022 a les 10:57 |
Signatura de l'acord entre La Fundació Privada Reddis, la Fundació “la Caixa” i la Fundació Benèfica Privada Mare de Déu de Misericòrdia | Cedida
Un acord de col·laboració entre la Fundació Privada Reddis, la Fundació "La Caixa" i la Fundació Benèfica Privada Mare de Déu de Misericòrdia millorarà l'acollida de persones en risc d'exclusió social. L'acord, signat aquest divendres 5 d'agost, té com a objectiu aplicar millores al centre d'acollida.

L'acord de col·laboració s'ha signat aquest divendres


Es tracta de millorar les condicions en l'acollida de 24 persones en règim residencial, amb necessitat d'atenció física i psíquica i amb pocs o nuls recursos materials. El centre acull homes i dones sense llar que, en molts casos, estan vinculats a casos d'atur de llarga durada, manca de vincles familiars i absència de recursos econòmics.

Entre les millores que s'aplicaran al centre s'inclouen la instal·lació de cortines antiàcars per separar els llits dels residents per millorar la salubritat del centre. A l'acte de signatura hi han assistit Antonia Garcia, Teresa Maria Masdeu i el Prior Joan Anton Cedó, administradora, directora i president del Patronat Casa Misericòrdia, respectivament; Anna Buqueras, gestora d'institucions Caixabank; i Carme Buixeda, presidenta de la Fundació Privada Reddis.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: