1 de 10
MOBILITAT

Liciten les obres del carril bici de l'avinguda de Sant Bernat Calbó

El contracte preveu un pressupost de 234.482,92 euros

Imatge d'arxiu de l'avinguda de Sant Bernat Calbó, de Reus | Google Maps
per E.R., Reus, Catalunya | 5 d'agost de 2022 a les 09:51 |
L’Ajuntament de Reus ha publicat, aquest divendres 5 d'agost, la licitació del contracte d’obres per a la construcció del carril bici de l’avinguda de Sant Bernat Calbó, que anirà de la rotonda de la plaça d'Europa a la plaça del Santuari de Misericòrdia.

La licitació del contracte preveu un pressupost de 234.482,92 euros (IVA inclòs) i té un termini d’execució previst de tres mesos. Les ofertes dels interessats es poden presentar fins el pròxim 5 de setembre.

L'actuació forma part del projecte de Zona de baixes emissions i actuacions de mobilitat sostenible, un projecte finançat per la Unió Europea amb Fons Next Generation EU en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència de l’estat, i d’acord amb la convocatòria del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana.

Aquest tram s’enllaçarà amb el carril bicicleta de l’avinguda de Cambrils, el de la plaça d'Europa i el tram de l’avinguda de Sant Bernat Calbó ja projectat. També servirà de connexió amb la futura via ciclista de l’avinguda dels Països Catalans. El carril comptarà amb dos carrils segregats a la calçada de la via, un per a cada sentit a cada costat d’avinguda.

 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: