MOBILITAT

Liciten les obres del carril bici de l'avinguda de Sant Bernat Calbó

El contracte preveu un pressupost de 234.482,92 euros

per E.R., Reus, Catalunya | 5 d'agost de 2022 a les 09:51 |
Imatge d'arxiu de l'avinguda de Sant Bernat Calbó, de Reus | Google Maps
L’Ajuntament de Reus ha publicat, aquest divendres 5 d'agost, la licitació del contracte d’obres per a la construcció del carril bici de l’avinguda de Sant Bernat Calbó, que anirà de la rotonda de la plaça d'Europa a la plaça del Santuari de Misericòrdia.

La licitació del contracte preveu un pressupost de 234.482,92 euros (IVA inclòs) i té un termini d’execució previst de tres mesos. Les ofertes dels interessats es poden presentar fins el pròxim 5 de setembre.

L'actuació forma part del projecte de Zona de baixes emissions i actuacions de mobilitat sostenible, un projecte finançat per la Unió Europea amb Fons Next Generation EU en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència de l’estat, i d’acord amb la convocatòria del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana.

Aquest tram s’enllaçarà amb el carril bicicleta de l’avinguda de Cambrils, el de la plaça d'Europa i el tram de l’avinguda de Sant Bernat Calbó ja projectat. També servirà de connexió amb la futura via ciclista de l’avinguda dels Països Catalans. El carril comptarà amb dos carrils segregats a la calçada de la via, un per a cada sentit a cada costat d’avinguda.

 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: