1 de 10
TURISME

La casa rural Ca l’Arcadi d’Alforja rep un reconeixement de la Generalitat

És el primer establiment del sector del Baix Camp i de la marca Costa Daurada en rebre les 4 Espigues

Els propietaris de Ca l'Arcadi d'Alforja, Engelbert Llusà i Montserrat Abelló | Cedida
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 5 d'agost de 2022 a les 08:56 |
Aquest passat dijous, la casa rural Ca l’Arcadi d'Alforja ha penjat la placa corresponent a les 4 Espigues atorgada per la Generalitat de Catalunya com una de les màximes puntuacions dins del món del turisme rural. Així, s'ha convertit en la primera casa de poble independent del Baix Camp i de la marca Costa Daurada del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragon, en rebre el reconeixement.

La presidenta del Consell Comarcal del Baix Camp, Rosa M. Abelló; l’alcalde d’Alforja, Joan Josep Garcia; i la vicepresidenta primera del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, Camí Mendoza, han acompanyat els propietaris de la casa, Engelbert Llusà i Montserrat Abelló en aquest acte.

Abelló ha destacat "la importància de la promoció del turisme a casa nostra i que aquest sigui de qualitat. I és que, aquestes dues premisses són precisament les que segueix la marca comarcal Muntanyes de la Costa Daurada, que treballa en aquesta línia des de fa anys. El turisme familiar, de proximitat i de qualitat per potenciar la comarca i situar-la al mapa turístic de Catalunya".

En aquesta línia, el batlle Joan Josep Garcia ha celebrat el "reconeixement turístic de Ca l’Arcadi i ha destacat el potencial que té Alforja com a destí turístic de proximitat i qualitat. La categorització d’espigues és un sistema voluntari i impulsat per la Generalitat de Catalunya".

Ca l’Arcadi està en funcionament des de l’any 2020 i té una capacitat de fins a 14 persones. L’any 2021 va aconseguir el reconeixement de la Generalitat de 3 Espigues, i aquest any gràcies a la construcció de la piscina ha obtingut la quarta.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: