1 de 10
mapa interactiu

El preu del dièsel i la gasolina segueix caient en picat en ple període de vacances

Consulteu on es pot trobar el preu més barat dels carburants

Els preus del combustible continuen baixant | Josep Lluís Escudero
per NacióDigital, Barcelona, Catalunya | 5 d'agost de 2022 a les 08:45 |
El preu dels carburants continua a la baixa a tot l'estat i aquesta setmana, en ple període de vacances, s'ha situat per sota els nivells rècord dels últims mesos, segons dades del Butlletí Petrolier de la Unió Europea. De fet, aquesta és la sisena setmana consecutiva de caiguda de preus i ja acumula un abaratiment de fins un 11% des de finals de juliol.

Disminució de més del 2% en el preu de la gasolinaEl dièsel s'ha situat en els 1,893 euros el litre, allunyant-se així la barrera dels dos euros. La xifra suposa una disminució del 2% respecte de l'anterior setmana, quan marcava 1,933. Pel que fa a la gasolina, s'ha rebaixat fins als 1,902 euros el litre, un 2,66% menys que la setmana passada, quan va marcar 1,954 euros. A aquests preus caldria aplicar-hi el descompte de 20 cèntims el litre que va aprovar el govern central per combatre l'escalada de preus dels combustibles.

Recordeu que podeu consultar en aquest mapa interactiu, actualitzat a diari, on es pot posar la gasolina més barata del Baix Camp a o la zona on passeu les vacances: 

Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: