1 de 10
POLICIAL

Una persona detinguda per tràfic de drogues a Cambrils

En un operatiu de la Policia Local, els Mossos i la Guàrdia Civil, en el marc d'accions de control de l'oci nocturn

Un vehicle de la Policia Local de Cambrils | Jonathan Oca
per Marc Busquets Obré, Reus, Catalunya | 4 d'agost de 2022 a les 18:00 |
Agents de la Policia Local de Cambrils, dels Mossos d’Esquadra i de la Guàrdia Civil, juntament amb l’organisme estatal d’Inspecció de Treball i Seguretat Social, van portar a terme el passat dissabte a la matinada un operatiu conjunt en matèria de seguretat ciutadana i policia administrativa en diversos establiments d’oci nocturn.

Horta de Santa MariaLa inspecció més destacada va ser la d’un establiment del barri d’Horta de Santa Maria, on ja s’havien detectat alguns incidents en les darreres setmanes. Els agents van identificar una cinquantena de persones, de les quals un nombre important tenien antecedents policials.

El resultat va ser un detingut per tràfic de drogues, un investigat arran de la recuperació d’una bicicleta sostreta, nombroses actes-denúncia administratives per infraccions a la llei 4/2015 per tinença o consum de drogues (concretament cocaïna, haixix i marihuana), actes per tinença d’armes prohibides, citacions judicials pendents, i diverses irregularitats relacionades amb inspecció de treball.

A més, es va precintar una màquina expenedora de tabac per manca de documentació.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: