ACTIVITATS D'ESTIU

Clouen els casals educatius i de lleure amb més de 400 inscripcions per torn

Imatge d'un dels casals | Reus.cat
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 4 d'agost de 2022 a les 13:04 |
Els Casals Educatius i de Lleure organitzats per la regidoria d’Educació encaren la recta final amb "èxit" de participació, segons s'ha destacat aquest dijous. Aquest any les inscripcions no han estat setmanals, sinó per torns. Un total de 17 torns de dues setmanes cadascun que han comptat amb una mitjana de 408 inscrits per torn i un total de 320 infants.

La proposta d’activitats, que va començar el 4 de juliol, es mantindrà encara fins els 12 d’agost amb el casal Píxels, bits, bots... Acció! Casal de robòtica i tecnologia a l’escola Marià Fortuny, l’únic que es desenvolupa en tres torns.

El regidor d’Educació, Daniel Recasens, ha valorat "positivament" la implementació del nou sistema de torns de dues setmanes que “incorpora una visió de qualitat per afavorir els aprenentatges més significatius de l’eix temàtic, augmentar la cohesió social i el sentiment de pertinença al casal d’estiu”. Com a novetat, aquest any també s’ha incorporat una activitat de piscina setmanal com a element lúdic.

Aquest estiu també s'ha fet una prova pilot entre el programa Conviu l'estiu de la regidoria de Benestar Social i el programa Aventura't. Vine als casals educatius i de lleure de la regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Reus. Així doncs, del 4 de juliol al 12 d'agost, els casals s’han fusionat, tant pel que fa al personal com a la logística.

Aquest any les AMPA de la Vitxeta, Pi del Burgar, Joan Rebull, Alberich i Casas i també Isabel Besora; així com les entitats AEG Ben Enllà i Fem nos Amics han ofert els seus propis casals. Aquesta oferta s’ha integrat en la programació dels casals d’estiu utilitzant la mateixa plataforma. En total s’han ofert 610 places setmanals distribuïdes del 27 de juny al 29 de juliol majoritàriament tot i que Fem-nos Amics s’allargarà fins el 12 d’agost i el Pi del Burgar fins el 2 de setembre, amb les inscripcions encara obertes a través del portal https://inscripcions.reus.cat/.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: