1 de 10
MÚSICA

Joan Chamorro Big Four brilla al Castellvell Music Fest

Reuneix prop de 300 assistents al pati del Consultori de la vila del Baix Camp

Una imatge del concert | Teresa Olivé Climent
per Jordi Borràs, Reus, Catalunya | 4 d'agost de 2022 a les 16:30 |
Joan Chamorro Big Four va exhaurir les entrades del sisè dels 11 concerts, que estan tenint lloc a Castellvell del Camp, des del passat 29 de juliol fins al proper 7 d'agost. El cèlebre músic de jazz, que en aquesta ocasió va formar banda amb el guitarrista Josep Travé, Èlia Bastida al violí, i la trompeta d'Alba Armengou, va presentar diversos temes de la seva discografia recent en el marc d'un repertori que va destacar per la seva gran versatilitat temàtica i instrumental.

No van faltar els aplaudiments d'un públic que va omplir el pati del Consultori de Castellvell, un espai privilegiat per a les actuacions que s'hi celebren des de la que va ser la primera edició d'un Castellvell MusicFest que va veure la llum durant el primer any de pandèmia , el 2020, i ha aconseguit consolidar-se en aquesta tercera edició, la més popular del nounat certamen.

Chamorro va convocar gairebé 300 assistents, que van venir fins i tot de Barcelona, ​​i entre els quals hi havia destacades personalitats de la capital catalana, seguint la seva proposta musical, que combinava els esquemes rítmics més diversos amb motius d'un profund lirisme, i alhora les més atrevides improvisacions del violí, que es va erigir gairebé com el principal protagonista de la vetllada.

Amb aquest recital, el Castellvell MusicFest 2022, va arribar a l'equador del seu cartell, quedant fins diumenge que ve en agenda els concerts més importants, tots ells al mateix espai emblemàtic de la localitat: el quartet de flautes Zephyr (4 d'agost , a les 9 del vespre); el grup Hemiòlia (amb Jordi Bonilla a l'oboè i Paula Martí al piano), que presentarà l'espectacle Layla (5 d'agost, a les 10 de la nit); els joves britànics que formen el Hail String Quartet, i realitzen la primera gira fora d'Anglaterra amb un concert familiar per als més petits (6 d'agost a les 12 del migdia); i el més esperat concert final del festival, Souvenirs, a càrrec del grup Aurea Ars Ensemble, que reunirà sis dels més prestigiosos músics de corda de l'escena nacional i internacional (Gabor Szabo, violí; Sarah Hill, violí; Dani Sanxis , viola, Paul Cortese, viola; Rafal Jiezersky, violoncel; Natalia Margulis, violoncel), amb el pianista Alan Branch. Oferiran un repertori amb obres d'A. Dvorak i P.I. Txaikowski. Foto: Teresa Olivé Climent
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: