1 de 10
MÓN EMPRESARIAL

La firma de capital privat Sherpa Capital compra Reserva de la Tierra

L'empresa vitivinícola es troba actualment en procés judicial per un presumpte frau en el món del vi

Sherpa Capital ha adquirit Reserva de la Tierra tot i trobar-se actualment en un procés judicial | Cedida
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 4 d'agost de 2022 a les 07:30 |
El fons d'inversió Sherpa Capital ha adquirit l'empresa Reserva de la Tierra, actualment en procés judicial per un presumpte frau. La firma de capital privat anuncia d'aquesta forma la seva entrada al sector vitivinícola.

En un comunicat, Sherpa Capital detalla que aquesta operació té l'objectiu de "treure el partit més gran al valor intrínsec de la companyia a través de diverses palanques d'actuació". El projecte busca crear "una plataforma empresarial capaç de cobrir les necessitats de grans empreses del sector de l'alimentació al segment mitjà, tant en l'àmbit nacional com internacional, aprofitant les sinergies comercials i oferint una solució completa als distribuïdors d'aquest producte". En aquest sentit, durant la primera fase del projecte, Sherpa Capital posarà el focus en la recuperació de les xifres de Reserva de la Terra i el seu creixement en mercats estratègics (Espanya, els EUA i la Xina), on la companyia ja té estructura comercial.

Jose María de Retana, director d'inversions de Sherpa Capital, assenyala en el comunicat que "l'entrada de la nostra entitat al sector vitivinícola és una fita il·lusionant que suposa la primera pedra del nostre projecte al sector del vi. Des de Sherpa Capital treballarem per donar el màxim impuls possible a l'antiga Reserva de la Terra amb l'objectiu de poder sumar els nostres coneixements als seus i així apuntalar-la al sector."

Sherpa Capital és una de les principals firmes de capital privat especialitzada en inversions en empreses de mida mitjana que s'enfronten a reptes estratègics, tant de creixement com operatius.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: