1 de 10
PLATGES

La Policia Local de Vila-seca es quedarà les cadires i els para-sols que només serveixin per guardar espai a la platja

Quan arriba la temporada estiuenca, aquesta és una pràctica habitual a primera hora del matí

Banyistes a la platja de la Pineda, a Vila-seca, aquest juliol. | Jordi Marsal/ Mar Rovira
per Redacció, Tarragona | 3 d'agost de 2022 a les 17:54 |
Hi ha diversos banyistes que, a primera hora del matí, instal·len cadires, para-sols i altres elements a primera línia de la platja de la Pineda, a Vila-seca, per guardar lloc de cara a les següents hores del dia. L'abandonament d'aquesta mena d'elements no està permesa, però és una pràctica habitual no només a la Pineda sinó a tota la Costa Daurada.

Segons ha informat TAC12, la Policia Local de Vila-seca ha iniciat una campanya informativa en la que els agents de la Policia Local deixen avisos en aquests elements, recordant que el pla d'usos i serveis de les platges d'aquest any 2022 "no permet la pràctica de deixar instal·lats o estesos elements com para-sols, cadires, ràfies, tovalloles o similars, sempre que no es trobin presents els seus propietaris, als efectes de tenir reservat un lloc a la platja".

Malgrat que de moment és tan sols informació per a l'usuari, la Policia Local planeja treure aquesta mena d'elements instal·lats a primera hora del matí i que no siguin utilitzats per ningú durant diverses hores, i retirar-los per tal que altres persones puguin fer ús de l'espai.

Segons apunta l'Ajuntament de Vila-seca, aquesta mena de pràctiques perjudiquen la resta de banyistes, ja que es monopolitza durant gairebé tot el dia un indret que generalment està caracteritzat per la seva rotació, a banda de dificultar el pas per la vora del mar.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: