1 de 10
AIGUA

Salou demana als turistes un ús responsable de l'aigua

El Patronat Municipal de Turisme se suma a aquest projecte impulsat per la Generalitat de Catalunya i l’Agència Catalana de l’Aigua

La campanya ja és visible en diferents indrets de Salou. | Ajuntament de Salou
per Redacció, Tarragona | 3 d'agost de 2022 a les 11:13 |
El Patronat Municipal de Turisme de Salou se suma a la campanya Emporta’t records, no aigua, per tal de fomentar el consum responsable d’aigua entre les persones que visiten el municipi. Es tracta del projecte LIFE Wat’Savereuse, impulsat per la Generalitat de Catalunya i l’Agència Catalana de l’Aigua, juntament amb el Catalan Water Partnership i Eurecat, que té com a objectiu sensibilitzar turistes i empreses, per estalviar i reutilitzar l’aigua.

L’alcalde de Salou i president del Patronat Municipal de Turisme, Pere Granados, ha assenyalat que “el consum responsable d’aigua és un deure que tots tenim”. “Com a municipi turístic, tant des del punt de vista públic, com privat, som molt conscients del valor d’aquest bé tan preuat, i actuem en conseqüència per promoure i potenciar l’estalvi de l’aigua, en tots els seus vessants i àmbits”.

La campanya es basa en la distribució de cartells i fulletons en llocs on hi hagi consum d’aigua, i presència i activitat relacionada amb els turistes. En aquest sentit, el Patronat de Turisme de Salou ha distribuït materials a les oficines d’informació turística, als serveis de les zones de platja i a diversos allotjaments.

Així mateix, els allotjaments turístics, com ara els hotels, adherits a la campanya, rebran un manual de tecnologies i bones pràctiques per a la gestió més sostenible de l’aigua i el foment de la reutilització, en els seus establiments. La campanya, que tindrà lloc durant el present estiu, a diversos municipis de Catalunya, Illes Balears i Occitània, comptarà, també, amb una part d’anàlisi, que sorgirà d’un estudi basat en qüestionaris a les mateixes poblacions. Turistes, administracions i empreses seran enquestades, amb l’objectiu de determinar noves estratègies, mecanismes i campanyes, per fomentar, al màxim, el consum responsable d’aigua i la seva reutilització.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: