COMERÇ

Freshly Cosmetics proposa un joc amb pistes per trobar els seus productes per Reus

"Find the Freshlys" és una acció per donar a conèixer la inauguració de la primera botiga de la companyia a la ciutat

per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 3 d'agost de 2022 a les 10:52 |
Els productes es podran trobar tot seguint pistes a les xarxes socials | Cedida
Freshly Cosmetics inaugurarà divendres 5 d'agost botiga a Reus, i per a celebrar-ho ha organitzat Find the Freshlys, una acció que anima a buscar alguns dels seus productes "més icònics" per la ciutat. I, en aquest cas, no només els reusencs podran trobar productes als carrers, ja que l'acció es farà extensiva a Tarragona, Cambrils i Valls.

Les pistes per trobar-los s'anunciaran dijous a través de les xarxes socials de la companyia. Seran en "ubicacions emblemàtiques" d'aquestes localitats. La iniciativa no només permetrà trobar productes de la companyia; s'hi inclourà també un servei de maquillatge que es podrà gaudir a la botiga de Reus en les pròximes setmanes. Així, qui aconsegueixi desxifrar les pistes i s'apropi a les coordenades s'endurà els productes.

Un cop hagi obert l'eestabliment (al carrer de Monterols), els clients tindran "regals, sorpreses i descomptes" al llarg de les setmanes posteriors a la inauguració. Així, durant la primera setmana i només en la seva primera visita, s'emportaran de regal una tote bag i un Golden Radiance Body Oil, el producte més venut de la companyia. I, fins al dia 20 d'agost, tindran un 25% de descompte en les gairebé 80 referències entre productes facials, corporals, capil·lars, maquillatges, productes per a nens i també per a mascotes. 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: