1 de 10
PORT TARRAGONA

Stella Maris presta suport a més de 8.000 persones en un any al Port de Tarragona

Stella Maris ha prestat suport a més de 8.000 persones en un any, al port tarragoní | Cedida
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 3 d'agost de 2022 a les 10:24 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 3 d'agost de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Stella Maris ha prestat suport a més de 8.000 persones durant l’any 2021 al Port de Tarragona. El personal voluntari, ha visitat 485 vaixells, ha donat suport a 8.019 persones i ha acollit al seu centre 222 mariners. Durant aquest primer semestre de 2022 ja s’han comptabilitzat 274 visites a vaixells i 425 visitants al seu local, Seafarers Centre.

La feina de l’equip de voluntaris d’Stella Maris, una pastoral de l'Església catòlica, consisteix en donar suport i ajuda a les tripulacions i personal dels vaixells que arriben al Port. L’entitat Stella Maris està ubicada a l’antic edifici de Sanitat Exterior, davant de la nova Seu Institucional del Port, i realitza visites a vaixells, atenció al Seafarers’Centre, transport gratuït des del vaixell fins al centre de la ciutat i a l’inrevés, etcètera.

Són alguns dels serveis que ofereix amb un denominador comú: oferir una acollida amable als mariners en arribar a un lloc lluny de casa, després de mesos embarcats.

Stella Maris va néixer fa més de 100 anys a Glasgow amb l’objectiu de promoure una associació, de dones i homes, units per treballar per al benestar espiritual de la gent de mar de tot arreu.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: