1 de 10
MOBILITAT

Aparcar més de dues hores en una zona blava a Tarragona podrà comportar una multa de 100 euros

El comitè d'empresa ja ha protestat ja que consideren que l'aplicació de la normativa pot suposar conflictes amb els conductors

Imatge d'arxiu d'una zona blava | ACN
per Redacció, Tarragona | 2 d'agost de 2022 a les 12:09 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 2 d'agost de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Finalment l'Ajuntament de Tarragona aplicarà la normativa sancionadora per tal d'evitar que els vehicles puguin estar més de dues hores aparcats en una mateixa plaça de zona blava. La mesura ja estava prevista tant a l'ordenança de convivència ciutadana com a la llei de trànsit i segons apunta el Diari de Tarragona la regidora Cristina Guzmán ja hauria signat un edicte per tal que tots els propietaris de vehicles que superin els 120 minuts en una mateixa zona blava puguin rebre una multa de 100 euros.

Aquest termini no inclou les hores en què no es paga l'aparcament, com ara a la nit entre les 8 del vespre i les 9 del matí del dia següent, o bé a l'hora de dinar, entre les 2 i les 4 de la tarda. D'aquesta manera, l'Ajuntament de Tarragona vol promoure la rotació de cotxes al llarg del dia en una mateixa zona blava, que per 2 hores costa 4 euros.

El comitè d'empresa de l'empresa municipal d'aparcaments (AMT) ja ha protestat davant dels partits del govern, ja que consideren que els treballadors que controlen les zones blaves es veuran afectats per conflictes amb els conductors, que sovint no tenen alternatives de llocs on aparcar.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: