1 de 10
VIDA MUNICIPAL

El consistori vol licitar la compra de bicicletes compartides per tercer cop

Fonts municipals apunten que "es treballa amb la finalitat de publicar el nou contracte aquest mateix estiu"

Una imatge de les bicicletes, a l'avinguda del Carrilet | Reus.cat
per Joel Medina, Reus, Catalunya | 1 d'agost de 2022 a les 13:14 |
Un cop s'ha sabut que la compra de les bicicletes compartides de Reus ha quedat deserta, l'ajuntament ha exposat aquest matí de dilluns que manté el "compromís" quant a la implantació d'aquest mitjà de transport a la ciutat.

Fonts municipals consultades per Reusdigital.cat han assenyalat que des de Reus Mobilitat i Serveis s'estan "estudiant accions" per tal que la licitació no quedi altre cop sense una oferta guanyadora. 


En aquest sentit, des del constori s'ha apuntat a aquest mitjà que "es treballa amb la finalitat de publicar el nou contracte aquest mateix estiu". L'estudi que s'està realitzant ara, s'ha afegit, consta d'una "anàlisi interna, amb l'objectiu de saber si cal modificar algun element més del disseny de la bicicleta". Aquest és l'objectiu, han precisat les esmentades fonts, per "donar més opcions" als licitants per "evitar la crisi global de subministraments de materials i l'escalada de preus que comporta".

El lot d'obra civil dels ancoratges, a la tardorPel que fa al lot de l'obra civil dels sistemes d'ancoratge i de les estacions de les bicicletes, s'ha apuntat que aquest es tornarà a publicar a la tardor, "amb una nova valoració de l'import". Malgrat els entrebancs, s'ha assegurat finalment que es manté el "compromís municipal quant" a la implantació de la bicicleta compartida.

Fonts municipals han confirmat que un altre dels lots, el de la reforma del local on s'ha d'instal·lar el taller de reparació i manteniment de les bicicletes, sí que ha rebut ofertes. Els altres dos dels cinc lots que té en total el projecte (el subministrament de les estacions i els ancoratges i el sistema informàtic de gestió del servei) es van adjudicar setmanes enrere.  

En quedar deserts una primera vegada els lots relatius a l'obra civil i a la compra de les bicicletes, al juny es van licitar altre cop. 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: