1 de 10
EL TEMPS

Del risc per ruixats al risc per calor: arriba l'agost i tornen les altes temperatures

El Meteocat alerta encara d'una situació meterològica de perill per precipitacions a 14 comarques, però preveu un increment generalitzat de les temperatures durant la setmana

És previst que les temperatures tornin a pujar, aquests dies | Pau Masó
per M.O., Barcelona, Catalunya | 1 d'agost de 2022 a les 12:06 |
Els ruixats i la baixada de les temperatures han donat un respir els últims dies, després de la successió d'onades de calor que va abrasar Catalunya els mesos de juny i juliol. Si bé, això s'ha acabat. L'agost arriba acompanyat de la calorada. El Servei Meteorològic de Catalunya (Meteocat) ha emès el matí d'aquest dilluns un avís de situació meteorològica de perill a 14 comarques, a causa de la intensitat de la pluja.

Tanmateix, també ha avisat que el dimecres s'esperen alertes per les altes temperatures a quatre comarques més.
Les 14 comarques afectades per les alertes de ruixats aquesta tarda són: el Segrià, les Garrigues, el Pla d'Urgell, la Noguera, l'Urgell, la Segarra, el Solsonès, el Pallars Jussà, el Pallars Sobirà, l'Alt Urgell, l'Alta Ribagorça, la Cerdanya, el Berguedà i el Ripollès. Pel que fa a les comarques afectades per la intensitat de la calor, la tarda de dimecres, són: el Pallars Jussà, la Noguera, el Pla d'Urgell i el Segrià. S'espera que les altes temperatures arribin a mitjan setmana. Principalment, a l'interior del territori. Si més no, l'increment tèrmic afectarà el conjunt de Catalunya i es farà més evident al llarg de tot el mes d'agost. 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: