URBANISME

L'Ajuntament de Salou farà una nova proposta d’ordenació de l’Eix Cívic

Ho comunica l'alcalde Pere Granados a l'Associació de Veïns i Comerciants Barenys-Platja de Ponent

La reunió entre l'alcalde i l'associació | Ajuntament de Salou
per Redacció, Tarragona | 13 d'agost de 2022 a les 20:20 |
L’alcalde de Salou va comunicar a l’Associació de Veïns de Barenys que es farà una una nova proposta d’ordenació de l’Eix Cívic, "amb el màxim consens possible". La reunió entre Pere Granados i una delegació de l’Associació de Veïns i Comerciants Barenys-Platja de Ponent aclareix, segons l'Ajuntament, "els dubtes relacionats amb la paralització dels edificis inclosos en la proposta d’ordenació de l’Eix Cívic; i impulsa la creació d’una comissió per canalitzar propostes i suggeriments".

Granados reitera que la part corresponent als edificis de la proposta d’ordenació de l’Eix Cívic "està aturada, de fet i de dret", per decisió i ordre seva; i, en conseqüència, "resta obert el procés de diàleg amb propietaris i veïns, per tal de facilitar acords que puguin ser inclosos en una nova proposta d'ordenació, amb modificacions substancials".

Un dels acords amb propietaris d’edificis contigus en el futur Eix Cívic ha estat la "supressió de tres immobles d’habitatges previstos en la proposta d’ordenació, a la zona de Llevant; i, en el seu lloc, es construirà un aparcament de vehicles i zona de serveis".

En el procés de consulta obert per l’alcalde "ja s’han realitzat diverses reunions que han permès arribar a acords importants, com l’eliminació definitiva de l’immoble que la proposta d’ordenació situava davant de l’edifici Brisa II; el replantejament d’un procés d’expropiació d’un xalet contigu al futur Eix Cívic; i l’eliminació de tres edificis que estaven previstos en un solar, a la zona de Llevant del futur Eix Cívic (entre el carrer de Berlín i el carrer de París), en el qual s’implantarà, finalment, un edifici destinat a aparcament públic i serveis".

De la reunió amb l’Associació de Veïns de divendres en va sortir l'acord de crear una “comissió” veïnal que canalitzarà les propostes de l'entitat, i que "servirà, també, per mantenir una comunicació fluïda amb l’Ajuntament, de cara a posar en comú iniciatives i solucions".
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: