1 de 10
SOCIETAT

Amics i familiars de Jordi Bros li fan un homenatge amb motiu de la seva jubilació

L’acte ha consistit en un sopar sorpresa al restaurant L’Orangerie de Clos Barenys

Els assistents han volgut fotografiar-se amb Jordi Bros per recordar l'homenatge | Cedida
per Reusdigital.cat, Vila-seca | 31 de juliol de 2022 a les 13:52 |
El restaurant L’Orangerie de Clos de Barenys, de Vila-seca, ha acollit aquest dissabte un acte d’homenatge a l’exdirector de Reus Esport i Lleure, Jordi Bros. L’acte, amb l’assistència d’una cinquantena de persones, ha consistit en un sopar sorpresa promogut per amics, excompanys de feina i familiars, que han volgut retre-li un homenatge després de la seva jubilació.

El sopar ha comptat amb la presència del regidor d’Esports de l’Ajuntament de Reus, Josep Cuerba, i d’exregidors que van ocupar aquesta àrea en altres mandats com Jordi Cervera, Àngel Cortadelles i Joan Anton Verge. També hi han estat presents, el president del Centre de Lectura, Lluís Miquel Pérez; el secretari general del Consell Esportiu del Baix Camp, Joan Bartolí; l’exdirectiu del Reus Deportiu Antoni Masip, el gerent del Patronat d’Esports de Valls, Francesc Vidal, i el director de cuina i sala de L’Orangerie, Joan Pere Ferran, a més de representants del món empresarial com Josep Iglesias i Robert Balañà, entre d’altres.

Durant el sopar s’ha obert un torn d’intervencions, que alguns dels presents han aprofitat per destacar amb emotivitat, “la gran vàlua” del Jordi Bros en la seva etapa professional a l’àrea municipal d’Esports, i “el seu compromís i el bon caràcter”, tant a la feina com en l’àmbit familiar. Bros ha agraït l’homenatge i la col·laboració rebuda per part dels presents.

Dedicat tota la vida a l’esport com atleta i en la gestió, Jordi Bros es va jubilar el passat novembre després d’estar més de 30 anys vinculat a l’ajuntament de Reus exercint de director de Reus Esport i Lleure i de responsable tècnic del Servei d’Esports.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: