1 de 10
VIDA MUNICIPAL

La compra de les bicicletes compartides queda deserta per segon cop

Passa el mateix amb la licitació de l'obra pública dels sistemes d'estacions i ancoratges

Mesos enrere es va fer una prova pilot d'ús d'ancoratges i bicicletes | Reusdigital.cat
per M.B., Reus, Catalunya | 30 de juliol de 2022 a les 09:05 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 30 de juliol de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Per segona vegada, el concurs per al subministrament de bicicletes a Reus ha quedat desert. Ha estat aquest passat divendres quan, al perfil del contractant de Reus Mobilitat i Serveis, s'ha pogut comprovar que no s'ha presentat cap oferta al respecte. Ha passat el mateix quant a l'altre procediment convocat al respecte, aquest relatiu al contracte d'obra civil dels sistemes d'estacions i d'ancoratges de les bicicletes. 

250 bicicletes previstesTots dos procediments es van engegar de nou el passat 14 de juny. La implantació del sistema públic de bicicleta compartida a la capital del Baix Camp va tancar la fase de licitació amb tres dels cinc lots deserts. La licitació, amb un pressupost de 2.201.595 euros, preveia dotar la ciutat de 250 bicicletes, 1.000 punts d'ancoratge i 21 estacions.

Fonts municipals consultades en aquell moment per Reusdigital.cat van assenyalar que el subministrament de les bicicletes va quedar desert "a causa de la crisi global de subministraments", el que va causar manca d'existències del canvi de marxes que porta el model escollit per al projecte reusenc. 


Amb tot, doncs, el passat mes de juny es van reformular les licitacions que van quedar desertes, a l'espera que en aquesta ocasió sí que es presentessin les ofertes corresponents. L'Ajuntament de Reus va exposar que mantenia "el compromís amb la implantació del projecte de bicicleta compartida i la nova licitació ja s’adapta a les circumstàncies del mercat".

Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: