1 de 10
ACTIVITATS D'ESTIU

​Clouen els casals adaptats amb èxit de participació

80 infants i adolescents han format part dels casals cobrint totes les places ofertes

Els casals adaptats clouen amb èxit de participació | Cedida
per E.R., Reus, Catalunya | 29 de juliol de 2022 a les 12:21 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 29 de juliol de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Els dos casals adaptats, “A l’estiu, supera’t” i Casal ASPI Reus d’Aspercamp, tanquen l’edició d’enguany amb èxit de participació. Totes les places ofertes del 4 al 29 de juliol  han estat cobertes, amb un total de 80 infants i adolescents inscrits.

La regidoria de Benestar Social ha subvencionat els dos casals adaptats i dels 80 participants, 63 n’han rebut la bonificació en viure a Reus. La inscripció, amb un preu de 15 euros la setmana, ha estat setmanal i es va tancar abans de començar l’activitat.
 

Els casals adaptats milloren les habilitats d'infants i adolescents amb trastorns del neurodesenvolupament i trastorns de l'espectre autista Foto: Cedida


Millorar les habilitats socials, l'autoestima i l'autonomia


Els dos casals contribueixen a millorar les habilitats socials, comunicatives i de joc respectant les necessitats dels infants i adolescents que hi participen. Es fa un treball d’autoestima i autonomia, a més de les relacions socials i compta amb un equip de professionals i de psicòlegs. 

El casal “A l’estiu, supera’t” s’ha desenvolupat a les instal·lacions del Club Natació Reus Ploms i ha estat organitzat per l’Associació Supera’t, destinat per a infants amb Trastorn de l’Espectre Autista i trastorns del neurodesenvolupament. El Casal ASPI Reus d’Aspercamp, organitzat per l’Associació Asperger-TEA del Camp de Tarragona, s’adreça a infants amb síndrome d’ASperger a l’Escola Isabel Besora i el Centre Cívic Llevant. 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: