SUCCESSOS

Els mossos identifiquen el cadàver trobat a l'Ebre com el del jove de Benissanet desaparegut

El noi, de 21 anys d'edat, es banyava amb uns amics en un tram del riu amb fort corrent

per Aguaita.cat, Benissanet | 28 de juliol de 2022 a les 16:32 |
Operatiu de recerca dels bombers i els mossos buscant el cos del jove desaparegut a l'Ebre, a Benissanet, al punt on es va tirar al riu per banyar-s'hi | ACN
Els mossos han identificat el cos trobat este dimecres al matí al riu Ebre com el del jove de Benissanet desaparegut dilluns a la tarda. Agents de la unitat de Policia Científica de la regió de les Terres de l'Ebre dels Mossos d'Esquadra han comprovat este dijous al matí que correspon a Idriss BA, de 21 anys. Una embarcació de l'operatiu de recerca va trobar este dimecres al matí el cadàver surant a la riba dreta del riu aigües avall de Miravet, a 8,5 quilòmetres del punt on se'l va veure per últim cop. El jove havia anat dilluns amb un grup d'amics a banyar-se a un tram de riu amb escullera prop de Benissanet conegut pel fort corrent fluvial.

Els companys van avisar de la desaparició del jove, que pràcticament no sabia nadar, cap a les set de la tarda. Un operatiu format per bombers i mossos, incloent-hi embarcacions, equips subaquàtics i un helicòpter, va pentinar la ribera i la llera de l'Ebre per trobar-lo. Este dimecres al matí, el cos ofegat va aparèixer a 2,4 quilòmetres de Miravet, després d'haver estat arrossegat pel corrent del riu 8,5 quilòmetres en unes 40 hores.
 

Una embarcació dels bombers buscant el cos del jove desaparegut al riu Ebre, a Benissanet Foto: ACN
 

Operatiu de recerca al riu Ebre del jove desaparegut aquest dilluns a Benissanet. Foto: ACN

Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: