1 de 10
FESTES

Bustamante, Miki Núñez i Los Diablos, a les Nits Daurades de Salou

Del 3 al 15 d'agost

Miki Núñez, en una imatge d'arxiu al Canet Rock, serà a les Nits Daurades de Salou d'aquest estiu | Frederic Esteve
per M.B., Reus, Catalunya | 28 de juliol de 2022 a les 16:05 |
Salou tornarà a celebrar la seva festa major d’estiu, les Nits Daurades, amb gairebé 25 actes gratuïts, que tindran lloc del 3 al 15 d’agost, organitzada per l’àrea de Serveis Culturals de l’ajuntament, en col·laboració amb la regidoria d’Infància.

El tret de sortida el donarà el pregoner d’enguany, Rubén López Pulido, director general de l’Oficina de Turisme d’Espanya a Dublín, el proper dilluns, 8 d’agost, a dos quarts de 9 del vespre, als jardins del Patronat Municipal de Turisme. El mateix dia, prèviament a l’acte inaugural, es farà una cercavila popular, una hora abans, al passeig de Jaume I, des de la plaça de les Comunitats Autònomes (CCAA) i fins al Patronat. Així mateix, en finalitzar el pregó, es podrà gaudir de la gran tronada d’inici de festes, al passeig.

Actes previsEls actes previs començaran el dimecres 3 d’agost, amb el concert Mozart a Salou, amb l’Orquestra de Cambra Catalana, Joan Pàmies, com a director, i Melani Mestre, al piano, a dos quarts de 9 del vespre, a la plaça de les Comunitats Autònomes. Forma part del 5è Festival Internacional de Música Costa Daurada-Salou.


També se celebrarà la quarta Batrobada, el divendres, dia 5, amb el Grup Atabaladors de Salou i altres colles convidades, a les 10 de la nit, des del carrer de Carles Buïgas, i fins a la plaça de les Comunitats Autònomes. També hi haurà ball amb orquestra, els dies 4 i 7, al vespre, a la plaça del Carrilet i al parc de la Ciutat, respectivament.

Concerts i més actesA banda, destaquen el concert de David Bustamante, amb la gira Veinte años y un destino, el proper dijous, 11 d’agost; el de Los Diablos, divendres, 12; i el de Miki Núñez, diumenge, 14. Tots tres es faran a les 10 de la nit, a la plaça de les Comunitats Autònomes. També, la companyia de Mónica Novillo oferirà un espectacle de flamenc, la nit del pregó, el 8 d’agost, a les 11 de la nit, a la plaça de les Comunitats Autònomes; dimecres, dia 10, es podrà gaudir de la festa dels 80 ¡Ochentazo!, a les 10 de la nit, també a la plaça de les CCAA; i, dissabte, 13 d’agost, de la Nit de Reggaeton, amb Lírico en la Casa, a les 11, al mateix indret.

Pel que fa a actes culturals, el proper dimarts, dia 9, hi haurà la trobada d’havaneres, amb els grups Els Cremats, Peix Fregit i Veus de Reus, a les 10 de la nit, a la plaça de les CCAA. Dissabte, 13, tindrà lloc la ballada de sardanes, a les 8 del vespre; i la Nit del Foc, amb els Diables Maleïts i les Bruixes Latemó, el Xaloc i la Morena de Salou, i altres grups convidats, a dos quarts de 10 del vespre, al passeig de Jaume I.

Al seu torn, la regidoria d’Infància organitza, el 9 d’agost, la iniciativa Xic’S Daurades, amb jocs d'aigua i inflables, tarda i vespre, a la Font Cibernètica. El dia gran, dilluns, 15 d’agost, se celebrarà la missa i la processó de la Mare de Déu, a partir de les 8 del vespre, des de l’Església de Santa Maria del Mar, passant pel passeig de Miramar, i fins arribar a l’Espigó del Moll, on s’iniciarà la processó marítima, que continuarà, un cop finalitzada pel mar, pel passeig de Jaume I.

El gran castell de focs d’artifici i l’actuació de l’orquestra La Privada posaran fi a la darrera nit de la festa major, a partir de les 11, al passeig de Jaume I. El concert es farà, en finalitzar els focs, a la plaça de les Comunitats Autònomes. 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: