CAMBRA DE REUS

Impuls, des de la Conca de Barberà, a les Federacions de Comerç i de Polígons Industrials de la Cambra de Reus

Els manifestos s'han signat aquest dimarts | Cedida
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 26 de juliol de 2022 a les 16:35 |
Primer pas per fer possible les noves federacions d’entitats comercials i de polígons industrials que impulsa la Cambra de Comerç de Reus "amb l’objectiu de fer xarxa a l’hora de defensa els interessos de les empreses" del seu àmbit corporatiu, segons s'ha apuntat aquesta tarda de dimarts. Les unions de botiguers de Montblanc i de l’Espluga de Francolí han signat el manifest d’intencions per sumar-se a la Federació d’entitats Comercials de la Cambra (FECOCAR) que "neix amb la voluntat d’aglutinar les diferents realitats associatives del sector al territori per actuar com a lobby de pressió i com a catalitzador de noves propostes".

La federació ha de ser, "també, un espai de creació de noves idees i per compartir projectes d’èxit", s'ha subratllat per part de la Cambra de Reus. En la mateixa línia, el Consell Comarcal de la Conca de Barberà ha signat el manifest per vincular-se a la Federació de Polígons Industrials de la mateixa Cambra (FEPICAR) per "sumar esforços amb l’objectiu de millorar les condicions del sector empresarial ubicat en els múltiples polígons industrials del territori corporatiu, i esdevenir un dinamitzador de les empreses per escalar projectes que donin resposta a necessitats comunes".

"Una taca d'oli"El president de la Cambra de Reus, Jordi Just, ha manifestat que la signatura d’ambdós manifestos, "que rubriquen el suport de la Conca de Barberà a la iniciativa, són el millor estímul per aconseguir que les línies estratègiques de les federacions s’escampin, com una autèntica taca d’oli, per tot el territori corporatiu. Aquesta pot ser una suma que multipliqui a l’hora de poder generar sinergies en benefici de la fita que perseguim. D’una banda, potenciar un sector estratègic com és el comerç. De l’altra, disposar d’eines i mecanismes per poder resoldre, de manera àgil i efectiva, les problemàtiques creixents dels polígons industrials de la demarcació”.

Durant les properes setmanes, la Cambra de Reus replicarà la signatura dels manifestos d’adhesió arreu de la resta de comarques del seu àmbit corporatiu. En aquest sentit, Just ha apuntat que estan "molt avançades" les converses amb els consells i les entitats "de referència" del territori per poder teixir aquesta xarxa de treball col·laboratiu.

A la signatura hi han participat el president de la Cambra de Comerç de Reus, Jordi Just; la presidenta del Consell Comarcal de la Conca de Barberà, Carme Pallàs; el conseller de Promoció Econòmica del Consell Comarcal de la Conca de Barberà, Josep Maria Vidal; el secretari de la Unió de Botiguers de l'Espluga de Francolí, Alexandre Foix Blanco; i la secretària de la Unió de Botiguers de Montblanc, M. Teresa Roca Cendra.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: