1 de 10
ORNITOLOGIA

Una vuitantena d'ocells reusencs

Enric Pàmies i Àlex Mascarell presenten una guia desplegable per conèixer aquesta fauna local

La guia es pot trobar en un parell d'establiments de Reus | birdingcatalunya.com
per M.B., Reus, Catalunya | 26 de juliol de 2022 a les 23:45 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 26 de juliol de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aficionat a l'ornitologia, Enric Pàmies gestiona diversos comptes a xarxes socials sobre ocells. També és col·laborador del mitjà NW. La Revista de Reus. Ara, vol donar a conèixer una guia desplegable sobre els ocells de Reus.

Ha sortit recentment, i és un treball en què ha comptat amb el suport d'Àlex Mascarell, qui s'ha encarregat de fer el disseny del volum i les seves il·lustracions. Porta per títol Els ocells de Reus, i forma part d'una iniciativa batejada com Ocells de butxaca. En aquest enllaç hi trobareu més informació. 

Una vuitantena d'ocells reusencsPer part seva, Pàmies hi ha aportat les dades. La llibreria Galatea de Reus i el Centre Fujifilm han patrocinat el projecte, per tal que la guia fos totalment gratuïta per a tothom qui la vulgui. En aquest sentit, l'autor explica que es tracta d'un desplegable amb 80 dels ocells que es poden observar al terme municipal de la capital del Baix Camp.

Tot plegat, diu, té com a objectiu "apropar una mica més els reusencs a la natura de la ciutat". Podeu buscar el vostre exemplar, abans no s'acabin, a les dues botigues dels esmentats patrocinadors: Centre Fujifilm (al carrer de Llovera) i a la llibreria Galatea (al carrer de Jesús).

De fet, la guia té un format pensat per dur-la a sobre "mentre es passeja pels parcs de Reus, o pels camins de la vora". D'aquesta manera, subratlla Pàmies, "mica en mica anar es poden anar identificant les espècies que es troben i ser conscients que tenim a la zona molta més fauna de la que ens pensem".

També us pot interessar:
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: