TURISME

​Els deu millors allotjaments de Cambrils, segons TripAdvisor

Us portem un recull de les valoracions que fan els usuaris sobre els hotels i apartaments de la vila marinera

per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 28 de juliol de 2022 a les 16:00 |
Imatge de l'Hotel Monica, un dels allotjaments inclosos entre els deu millors | Cedida
Immersos en aquest estiu calorós i en plena temporada turística, des del Reusdigital.cat aprofitem per fer un repàs dels allotjaments de Cambrils. Us presentem un recull dels deus millors hotels i aparthotels, segons els usuaris de TripAdvisor, ordenats per la millor relació qualitat-preu. 

10. Hotel Cesar Augustus


En la desena posició d’entre els allotjaments millor valorats, trobem l’Hotel Cesar Augustus amb una puntuació de 3,5 sobre 5. Situat a Vilafortuny, els comentaris valoren sobretot la ubicació i les habitacions. 

9. Voramar


També amb una valoració de 3,5 punts, l’hotel Voramar se situa en la novena posició. Es tracta d’un complex que compta amb piscina, miniclub, parc infantil i altres equipaments, instal·lacions que destaquen els usuaris als comentaris a més del tracte del personal i la ubicació. 

8. Mas Gallau 


4 punts sobre cinc situen Mas Gallau en la posició número vuit dels millors allotjaments, amb la neteja, el servei i la relació qualitat-preu com a punts destacats. L’hotel situat a l’avinguda de Vilafortuny, al costat de l’A-7, destaca per les habitacions i el tracte. 

7. Monica Hotel


Amb una qualificació d’excel·lent i un 4,5 sobre 5 trobem l’Hotel Monica, situat al port de Cambrils i amb 5 punts en el punt d’ubicació. Els usuaris valoren a més el servei, la piscina i el bufet d’esmorzar. 

6. Aparthotel Olimar II


L’Aparthotel Olimar II, situat al carrer Colon del barri del Port, es col·loca a la sisena posició amb 4 punts sobre 5. Segons els usuaris, els punts forts de l’allotjament són el menjar, les instal·lacions i la relació qualitat-preu.  

5. Camping Joan Bungalow Park


En la cinquena posició trobem el primer càmping del rànquing, el càmping Joan situat a la platja de l’Ardiacaj. 4 punts sobre cinc i més de 1100 comentaris valoren la seva ubicació, l’animació i el menjar. 

4. Hotel Best Cambrils


L’hotel situat a l’avinguda Diputació de Cambrils, amb una puntuació de 3,5 punts, es posiciona al quart lloc del rànquing. Els usuaris valoren el servei d’esmorzars i la proximitat amb la platja. 

3. H10 Cambrils Playa


Situat també a l’avinguda Diputació i amb més de 1000 opinions, l’H10 Cambrils Playa obre el top 3 del rànquing d’allotjaments. La neteja i el servei són els punts destacats pels usuaris, a més del bufet d’esmorzar i la piscina.

2. Hotel Augustus


Aquest allotjament, amb una puntuació de 3,5 punts, es troba també a l’avinguda Diputació a Vilafortuny. Els usuaris valoren positivament la ubicació, les habitacions i la varietat dels esmorzars. 

1. Sol Port Cambrils


En primera posició hi ha el Sol Port Cambrils, amb més de 1400 comentaris i una puntuació de 4,5 sobre 5. Els comentaris puntuen positivament el servei bufet, les actuacions de música en directe i el tracte familiar del servei. 

També us pot interessar:

 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: