1 de 10
PORT TARRAGONA

L'artista Roser Oduber dóna dues obres al Fons d'Art del Port de Tarragona

"Cercle de terres vermelles" i "Cercle de calç" van formar part de la mostra "Límits", que es va poder visitar entre maig i el passat 3 de juliol

Imatges de les obres | Cedida
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 26 de juliol de 2022 a les 09:29 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 26 de juliol de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L’artista Roser Oduber ha fet donació de dues de les obres que va exposar aquesta primavera al Tinglado 1 del Moll de Costa del Port de Tarragona. Les dues peces, titulades Cercle de terres vermelles i Cercle de calç es van poder veure amb motiu de l’exposició Límits al Tinglado del Moll de Costa que van visitar més de 2.700 persones del 5 de maig al 3 de juliol d’enguany, i ambdues estan realitzades amb tècnica mixta sobre tela.

Roser Oduber, artista de llarga trajectòria, des de fa més de 10 anys organitza i gestiona exposicions en diferents espais de cultura i art. Va fer estudis d’art, periodisme, dansa i teatre i actualment compagina el seu treball artístic amb la gestió cultural. És també directora del Centre d’Art Contemporani i Sostenibilitat (CACIS) El Forn de la Calç.

Els seus treballs són "obres arrelades a la terra que ens parlen de l’amor de l’artista per la natura", s'ha apuntat des del Port de Tarragona.

Perejaume, “fundador” del Fons d’Art del PortActualment, el Fons d’Art del Port de Tarragona està integrat per més d’una vuitantena de peces, la majoria procedents de donacions dels artistes que han exposat en els espais del Moll de Costa.

Un espai obert a la ciutat des del 1986 i amb exposicions des del 1988. Durant aquests anys, molts artistes han fet donació d’obres i treballs que, dia a dia, engrandeixen aquest fons, fins a reunir més 80 obres entre les quals s’hi troben representades diverses disciplines: escultura, fotografia, o gravat, però sobretot en destaca la pintura.

Diversos són també els estils que la conformen, tan figuratius com els que podem considerar dins l’abstracció lírica o geomètrica. Va ser amb la primera exposició col·lectiva al Tinglado 2, Culminació d’un entorn, quan el Fons d’Art del Port de Tarragona va començar a caminar, amb la donació de la peça La distància més curta de l’artista Perejaume
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: