1 de 10
OBRES I MILLORES

L'Ajuntament de Vila-seca treu a licitació noves obres

Es preveu una millora en la il·luminació de passos de vianants, la supressió de barreres arquitectòniques, la construcció de nínxols i l'enderroc d'una casa

Una de les tasques previstes és l'eliminació de barreres arquitectòniques al terme | Cedida
per Marc Busquets Obré, Reus, Catalunya | 30 de juliol de 2022 a les 20:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 30 de juliol de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La junta de govern local de l’Ajuntament de Vila-seca ha aprovat recentment els expedients de contractació de quatre noves obres, que s’iniciaran abans de finalitzar l’any. De fet, s'ha adjudicat ja una d’elles, concretament el reforç del nivell d’il·luminació en diferents passos de vianants del municipi.

Més de 600.000 eurosAquestes obres, que es duran a terme per un valor de 609.478 euros, són les següents. En primer lloc, el reforç del nivell d’il·luminació de l’enllumenat públic als passos de vianants (fase 3): amb un pressupost de 49.948 euros es faran un total d’11 actuacions en diferents passos de vianants de Vila-seca, concretament a l’avinguda de Ramon d’Olzina, l'avinguda de la Generalitat, el carrer de la Riera, la rambla de Catalunya, la plaça dels Països Catalans, la Via Màxima, els carrers de Josep Anselm Clavé i de l’Estadi.

En segon lloc es preveu un Pla d’eliminació de barreres arquitectòniques (fase 3): amb l’objectiu de seguir treballant per una ciutat 100% accessible, es realitzaran treballs per adaptar un total de 22 voreres en tot el municipi. Amb un pressupost de 302.877 euros, els passos de vianants que s’adequaran són 10 a Vila-seca, cinc a la Pineda i set a la Plana. Els treballs contemplen l’enderroc dels paviments existents dels passos actuals, per a poder realitzar les pendents necessàries, i també l’adequació del paviment tàctil, donant així compliment a la normativa actual.

També es contempla la construcció de 112 nínxols al Cementiri Municipal: el pressupost d’aquesta actuació és de 174.655 euros. Finalment, s'ha previst l'enderroc d’un immoble al nucli de la Plana: amb un pressupost de 81.998 euros, s’han licitat les obres per enderrocar l’immoble situat al carrer del Gaià 8 perquè esdevingui un nou espai per a ús públic.

Tots els treballs es començaran a executar durant aquest any 2022.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: