1 de 10
FAUNA

Voluntaris anellen 400 polls de flamenc del Parc Natural del Delta de l’Ebre

La pandèmia havia posat en pausa l’actuació a la colònia ebrenca, que s’emmarca en un treball internacional

Un grup de voluntaris pesen un poll de flamenc del Parc Natural del Delta de l'Ebre després de ser anellat | ACN
per Aguaita.cat, La Ràpita | 25 de juliol de 2022 a les 11:33 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 25 de juliol de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Més de 200 voluntaris han participat este passat diumenge al matí en l’anellament de 400 polls de flamenc del Parc Natural del Delta de l’Ebre. L’actuació, que la pandèmia va interrompre, s’ha reprès per continuar un treball internacional que permet fer seguiment dels animals i analitzar-ne els moviments migratoris. Actualment, la colònia ebrenca consta d’unes 2.000 parelles que han criat i n’han sobreviscut un miler de polls. Una mostra d’estes cries s’han identificat amb dues anelles, una de PVC i l’altra metàl·lica. Segons la secretària d’Acció Climàtica, Anna Barnadas, la iniciativa facilita la recollida de dades sobre els recorreguts que fan els animals al llarg de la seua vida, entre el nord d’Àfrica i el sud de la Mediterrània.

Un grup de voluntaris anoten les dades principals d'un poll de flamenc del Parc Natural del Delta de l'Ebre després de ser anellat, este diumenge Foto: ACN

Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: