CASTELLS

Castellvell del Camp estrena diada castellera

La plaça de Catalunya ha estat l'escenari de l'actuació dels Xiquets de Reus i dels Xiquets de Cambrils

3de7 descarregat pels Xiquets de Reus a la segona ronda de la Diada Castellera de Castellvell | Xiquets de Reus
per Reusdigital.cat, Castellvell del Camp | 24 de juliol de 2022 a les 16:15 |

La plaça de Catalunya de Castellvell del Camp s'afegeix a les places de la temporada castellera. La festa major de Santa Anna ha estrenat aquest diumenge al migdia la nova Diada Castellera, que ha acollit les actuacions dels Xiquets de Reus i dels Xiquets de Cambrils.

Els Xiquets de Reus, que venien l'endemà d'una bona actuació al Catllar, han descarregat el 4de7, el 3de7 i el 7de6 i, després de les tres rondes han completat un pilar de 5 i s'han acomiadat amb 3 pilars de 4.  Per la seva banda, els Xiquets de Cambrils han descarregat el 3de6, el 3de6 amb agulla i el 3de6 aixecat per sota, i han finalitzat la diada amb un pilar de 4.

Durant la jornada castellera, els integrants d'ambdues colles del Baix Camp han ajudat fer les pinyes. En acabar la diada, la ciutadania ha gaudit d'un bon i fresquet vermut i uns pinxos que han ofert algunes entitats del poble, tot amanit amb la Xaranga Bufacanyes.

La jornada de diumenge es completarà a les 6 de la tarda, amb una sortida ciclista familiar pels voltants del poble, acompanyats del Club Ciclista de Castellvell del Camp, i a les 9 del vespre, l'espectacle teatre-musical Tribut al Rei Lleó, amb les espectaculars veus en directe, una gran posada en escena i atractives coreografies.

Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: