POLÍTICA

Valents presenta la junta local de Vila-seca

Ander Bastarrechea lidera la formació política

per Reusdigital.cat, Vila-seca | 21 de juliol de 2022 a les 17:47 |
Presentació de Valents a Vila-seca | Cedida
Segueix l'expansió de Valents per tota Catalunya i el que fos líder i cap de llista de Tot per Vila-seca en les eleccions municipals de 2019, Ander Bastarrechea, s'incorpora a Valents i liderarà la formació a Vila-seca, presidint la junta local.

Aquest dijous, al Castell del Comte de Sicart, ha tingut lloc la presentació de la junta local de Valents a Vila-seca, que ha quedat conformada per Ander Bastarrechea, president de la junta local, Eduard Torrell de la Font; secretari general, Ana Teresa Crespo; secretària institucional, Xavier Vidal; secretari d'Organització i Raúl García, vocal

Eva Parera, presidenta de Valents ha afirmat que "el projecte de Valents ja s'ha consolidat en les quatre províncies catalanes. Les enquestes ja ens donen representació en el Parlament de Catalunya i no parem de créixer en càrrecs i afiliats". Parera també ha afegit que "Valents és un projecte que genera il·lusió en els catalans. Ho estem notant als carrers, en les carpes, en els actes..."

Per part seva, Ander Bastarrechea, president de la junta local de Valents a Vila-seca ha assenyalat que "És per a mi un honor unir-me a Valents. Assumeixo aquest càrrec sent conscient del gran repte que és incorporar-se a Valents, però també de la gran responsabilitat que suposa. Perquè Valents no ha vingut a Vila-seca a quedar-se en l'oposició amb dos o tres regidors. Valents ha vingut a Vila-seca a oferir una alternativa de govern per al municipi. Ha vingut per a guanyar i governar".
 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: