EQUIPAMENTS

​El Cementiri General de Reus comptarà amb un nou espai per a cerimònies

Amb un pressupost de 25.000 euros, el projecte proposa un espai íntim per a familiars i amics

Recreació del nou espai per a cerimònies al Cementiri General de Reus | Cedida
per E.R., Reus, Catalunya | 20 de juliol de 2022 a les 13:02 |
La creació d'un nou espai dins el Cementiri General de Reus destinat a la celebració de cerimònies i comiats és el nou projecte impulsat per Serveis Funeraris Reus i Baix Camp. El projecte vol donar resposta als familiars i amics que, cada vegada més, opten per fer cerimònies personalitzades.

Aïllar l'espai per fer-lo més íntim i a cobert de les inclemències


El nou espai està ideat per a dos tipus d'activitats: celebrar cerimònies de comiat en què els familiars triïn un espai del Cementiri i rebre i acomiadar difunts que rebran sepultura al cementiri, però que la defunció s'ha produït en un altre municipi. L'espai que s'adaptarà es troba on hi havia ubicat el Mausoleu del General Prim i es proposa un aïllament parcial de l'espai per buscar intimitat i protegir de les inclemències del temps.

La solució tècnica adoptada consisteix a delimitar el perímetre fins a 2,10 metres d'alçada amb un doble vidre laminat amb càmera i capa metàl·lica a l'interior. Aquesta capa metàl·lica fa l'efecte mirall des de l'exterior, mentre que per dins permet una total visibilitat cap a l'exterior.

Als laterals est i sud el vidre es col·locarà a nivell de paviment i al nord i oest, se situarà alineat amb les lamel·les superiors. Aquesta disposició marcarà els dos accessos a l'interior. El pressupost inicial és de 25.000 euros i el període d'execució serà de 2 mesos.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: