ANY XAVIER AMORÓS 2023

El 2023 serà l’Any Xavier Amorós

La decisió es va comunicar fa unes setmanes a l’il·lustre reusenc, qui es va mostrar il·lusionat per la commemoració

per J. M., Reus, Catalunya | 19 de juliol de 2022 a les 13:10 |
L'any 2023 anirà dedicat a l'escriptor Xavier Amorós | Reus.cat
Reus s’ha llevat aquest matí amb una gran aflicció pel traspàs d’una de les personalitats més influents de la història reusenca. Entitats i personalitats relacionades han expressat el seu condol per la notícia de la mort d’Amorós, que va colpir la ciutat la passada tarda de dilluns.

L'escriptor hauria complert 100 anys el 2023


El 2023 serà l’Any Xavier Amorós. Es volia fer oficial la setmana vinent, però finalment l’alcalde, Carles Pellicer, ho ha hagut d’anunciar aquest matí de dimarts. La decisió ja va ser comunicada a l’escriptor i a la seva família unes setmanes enrere, per part de Pellicer i el regidor d’Educació, Cultura i Política Lingüística, Daniel Recasens. Segons ha indicat l’alcalde, “ell es va mostrar molt il·lusionat”.

L’epicentre de la commemoració serà la biblioteca Xavier Amorós, que l’any vinent farà 20 anys. El 2023 també hauria estat l’any del 100 aniversari d’una de les icones de la ciutat.

Entitats com el Centre de Lectura, de la qual n’era Soci d’Honor, també haurien format part de l’organització de l’Any Xavier Amorós, i estarien preparant un seguit d’activitats en honor de l’escriptor i poeta reusenc per al 2023.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: