RÀDIO

​Donar veu als joves: l'aposta de LANOVA Ràdio per als programes d'estiu

"Punt i a part", "Chill Out amb els nostres músics" i "Molt de show" són alguns dels espais d'aquesta temporada

La programació d'estiu de LANOVA Ràdio comptarà amb veus joves | Cedida
per E.R., Reus, Catalunya | 19 de juliol de 2022 a les 12:06 |
LANOVA Ràdio de Reus oferirà una programació d'estiu protagonitzada per veus joves amb diferents espais temàtics. Aleix Pérez, després de l'èxit de l'any passat, conduirà la segona temporada del "Punt i a part", una sèrie de deu capítols on conversarà amb deus joves sobre temàtiques que els afecten. Aquest programa s'emetrà els dijous a les 8 del vespre i els diumenges a les 10 del matí.

El pòdcast "Molt de show", a LANOVA Ràdio


Un altre dels habituals d'estiu és el "Chill Out amb els nostres músics", que des del 2019 entrevista als artistes locals que actuen a la Biblioteca Central Xavier Amorós. A càrrec de Jordi Sugranyes, s'emetrà els tres primers dimarts d'agost a les 8 del vespre i els dissabtes i diumenges a les 11, amb els artistes Sorigen, Monkey Jane i Nus.

La novetat d'enguany és la incorporació a la graella de LANOVA Ràdio "Molt de show", conduit per Gerard Ferré i Artur Baiges. Aquest espai aborda temes d'actualitat en clau d'humor i ja va començar uns mesos enrere en forma de pòdcast. S'emetrà els dimecres d'estiu a les 8 del vespre i els dissabtes a les 10 del matí.

Un magazín fet per joves d'entre 12 i 14 anys, una altra de les propostes d'estiu


En col·laboració amb el programa d'estiu Planet Reus, els tres primers dissabtes i diumenges d'agost a les 12, LANOVA programarà els tres capítols de "Què diu el món?", un magazín fet per joves de 12 a 14 anys. Evolució i futur, medi ambient i esport són alguns dels temes que es toquen al programa, a més de diverses entrevistes.

Els programes habituals de la graella de LANOVA s'aturen durant l'estiu per tornar al mes de setembre, a excepció del programa sobre sardanes "Rotllana màgica", a càrrec de Teresa Vives, que s'emetrà els dissabtes i diumenges de 9 a 10 per informar sobre l'agenda sardanística.

De dilluns a divendres, de 9 a 11 del matí, tindrà lloc "Obert per vacances", de diverses emissores de La Xarxa, i de dilluns a diumenge de 14 a 15, "Notícies en Xarxa Migdia".
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: