PROMOCIÓ DE CIUTAT

La botiga del Gaudí Centre de Reus incorpora nous productes de marxandatge

Es tracta d’una nova col·lecció presentada per Reus Promoció, relacionada amb espais emblemàtics de la ciutat

per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 15 de juliol de 2022 a les 13:05 |
Nou marxandatge a la venda al Gaudí Centre de Reus | Reus.cat
El Gaudí Centre tindrà nou marxandatge aquesta temporada d’estiu. Concretament, l’Agència Reus Promoció ha presentat una sèrie de productes que estan relacionats amb espais emblemàtics de la ciutat, i amb una paleta de colors amb motius estiuencs.

Els nous articles van des de tasses fins a samarretes, passant per les populars totebags i foulards. A més, s’ha renovat el disseny del marxandatge de papereria, clauers, imants i ventalls disponibles.

En total, la botiga del Gaudí Centre compta amb una cinquantena de productes que estan relacionats amb el modernisme de la ciutat i, en especial, amb la marca Gaudí.

Segons la regidora de Promoció de Ciutat, Montserrat Caelles, “la nova línia forma part d’una sèrie que es renovarà amb el canvi de temporada, també perquè la col·lecció es pugui modificar quant a colors i peces”. Les empreses proveïdores són catalanes, i estan especialitzades en productes de museu i per a equipaments culturals, per la qual cosa tots els articles són fets a Catalunya.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: