1 de 10
ENERGIES RENOVABLES

Instal·len plaques fotovoltaiques al local cedit com a seu a l’associació de veïns del Pinar

Amb un cost de 10.029 euros més IVA

Una imatge del local de l'associació de veïns el Pinar | Reus.cat
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 15 de juliol de 2022 a les 11:39 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 15 de juliol de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La regidoria de Recursos Humans i Medi Ambient ha completat la instal·lació de plaques fotovoltaiques al local de l’associació de veïns del Pinar, al carrer del Baix Camp de Reus. El sistema "permetrà reduir la dependència de la xarxa elèctrica i dotar el local d’energia verda alternativa per a les activitats de l’associació de veïns", han fet constar fonts municipals, aquest divendres.

El nou sistema consisteix en sis plaques fotovoltaiques instal·lades a la teulada del local, que permetran estalviar 1.217,45 kg de CO2, segons les previsions. La instal·lació ha tingut un cost de 10.029 euros més IVA.

Les obres es van iniciar l’última setmana de juny, i el nou sistema ha entrat en funcionament aquesta setmana. El regidor de Recursos Humans i Medi Ambient, Daniel Rubio, ha afirmat que aquesta actuació “permet avançar cap a una ciutat més sostenible, donar compliment a la línia estratègica de foment del consum energètic responsable de les instal·lacions municipals i, alhora, implicar la ciutadania, en aquest cas l’associació de veïns”.

El local que serveix de seu a l’associació de veïns va ser cedit per l’Ajuntament de Reus via conveni l’any 2016.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: