SOCIETAT

El retrat d'Anton Pont Amenós, a la galeria de Fills Il·lustres de l'ajuntament

Va ser nomenat Fill Adoptiu de Reus l'any 2020

per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 13 de juliol de 2022 a les 18:32 |
Un instant de la descoberta del retrat | Reus.cat
L'alcalde de Reus, Carles Pellicer, i Anton Pont Amenós, han presidit aquest dimecres 13 de juliol l'acte de descoberta del retrat de Pont a la galeria de Fills Il·lustres al palau municipal.

Anton Pont Amenòs va ser nomenat Fill Adoptiu de Reus, per acord del ple de l'ajuntament el mes de juliol de l'any 2020. El consistori va acordar la concessió del títol en reconeixement a la seva trajectòria empresarial "reconeguda amb prestigiosos guardons tant a nivell nacional, estatal, com internacional, per la seva contribució al desenvolupament de l’economia catalana des del sector agroalimentari", s'ha fet constar des del consistori.

Igualment s'ha destacat que Pont Amenòs va impulsar "iniciatives a nivell de ciutat compromeses amb el bé comú i projectant d’aquesta manera la seva condició de ciutadà de Reus".

També per la seva "important tasca" com a coordinador i impulsor de la Trobada de Reusencs de Fora Vila, "iniciativa que reconeix un dels grans valors de la gent de Reus com és la capacitat de projecció", se l'ha distingit. 
 

Una imatge del retrat Foto: Reus.cat

Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: