1 de 10
ENTITATS

Beques de l'Associació d'Alzheimer i Altres trastorns Neurocognitius de Reus i el Baix Camp

L'entitat rep més de 140.000 euros de l'administració pública, que destinarà a ajuts per ser al centre tot el dia, al transport adaptat o a beques menjador

Una de les línies d'ajuts és per al transport adaptat | MIFAS
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 13 de juliol de 2022 a les 11:58 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 13 de juliol de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Des de l'Associació d'alzheimer i altres trastorns neurocognitius de Reus i el Baix Camp, a través de l'Institut Lerín Neurocognitive, s'ha fet saber que ja s'han rebut els ajuts des de l'administració pública que es podran atorgar en forma de beca a les persones i famílies "necessitades i vulnerables".

Les beques en qüestió, s'ha apuntat en un comunicat, serviran per a persones que necessitin estar al centre de l'entitat a jornada completa; també es destinaran els fons rebuts a beques de transport i beques menjador.

L'associació ha rebut un total de 144.408 euros. Aquests diners s'utilitzaran per cobrir les tres línies esmentades anteriorment (16 places per a jornada completa al centre, 40 ajuts per al transport adaptat; i tres beques menjador).

"Aquestes beques s'ofereixen a persones amb situació més vulnerable i a famílies que necessiten suport, és per això que com més persones puguin assabentar-se d'aquests ajuts, més persones i famílies en podran fer ús", s'ha explicat per part de l'entitat. 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: