1 de 10
OBRES I MILLORES

Obres d’arranjament al barranc del Molí, al seu pas pel barri Gaudí

Amb l’objectiu d’evitar possibles inundacions

Imatge d'un tram del barranc on s'han fet les tasques d'arranjament | Reus.cat
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 13 de juliol de 2022 a les 10:42 |
La regidoria de Medi Ambient ha conclòs les obres d’arranjament del barranc del Molí, a l’altura del barri Gaudí. Les feines es van iniciar el passat 7 de juliol i han consistit, principalment, en el desbrossat del barranc i la retirada de terra acumulada a sota el pont de la línia de ferrocarril Barcelona-Riba-Roja d’Ebre, amb l’objectiu d’evitar possibles inundacions.

Daniel Rubio, regidor de Recursos Humans i Medi Ambient, ha dit que "la proximitat del barranc a una zona residencial fa que sigui necessari realitzar manteniments periòdics per mantenir aquests espais en les condicions adequades, tal com demanen les associacions veïnals”.

El tram on s’han realitzat els treballs té una llargada de 500 metres, i és el tram de barranc que circula en paral·lel a l’avinguda de Saragossa, al barri Gaudí. Les obres han tingut un cost d’uns 3.000 euros.

A les feines hi ha intervingut un tractor desbrossador, una retroexcavadora, i una excavadora de petites dimensions atesa la baixa alçada del pont. S’estima que el volum de terra extreta és d’uns 135m³. El barranc del Molí neix al terme municipal de Castellvell del Camp, travessa el passeig de la Boca de la Mina i, posteriorment, s’uneix al barranc de l’Escorial
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: