1 de 10
OBRES I MILLORES

​El pont de l’avinguda de l’Esport de Cambrils avança amb la canalització del barranc

Els treballs permetran connectar la zona nord del municipi amb l’autovia A7 i l’autopista AP-7

Imatge aèria dels calaixos de formigó instal·lats al barranc de la Mare de Déu del Camí | Cedida
per Estel Romeu, Reus, Catalunya | 13 de juliol de 2022 a les 10:21 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 13 de juliol de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La construcció del pont de l’avinguda de l’Esport sobre el barranc de la Mare de Déu del Camí i la renovació de la mateixa avinguda avancen aquest mes de juliol. Aquests treballs suposen una nova estratègia urbanística per connectar el nucli urbà, la zona esportiva i l’estació ferroviària amb el polígon Belianes, l’autovia A7 i l’autopista AP-7. 

Ja s'han col·locat els calaixos de formigó al barranc La constructora adjudicatària de les obres del pont, Bigas Group SL, ha finalitzat la col·locació dels calaixos prefabricats de formigó a la llera del barranc la primera setmana de juliol. Ara, es troba en la fase de canalitzar els serveis, el rejuntat interior i el terraplenat sobre el calaix, per continuar amb la urbanització del vial d’aquest tram, que s’iniciarà a la nova rotonda de la carretera T-312.

Pel que fa a l’avinguda de l’Esport, l’empresa contractada, Tecnologia de Firmes SA, ha començat la demolició de l’asfalt per crear un passeig central enjardinat amb doble calçada lateral. Aquesta renovació permetrà que Cambrils tingui un nou accés nord a la ciutat i que es descongestioni el trànsit. Paral·lelament, la Generalitat està executant també la construcció de la rotonda que connectarà el vial i la carretera T.312. 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: