1 de 10
INFRAESTRUCTURES

El nou parc de lliscament s'enllestirà a finals de setembre

Serà un espai verd de 13.000 metres quadrats format per l’skateparc, un parc de cal·listènia i una zona de petanca

Els treballs del parc de lliscament estaran enllestits al setembre | Estel Romeu
per Estel Romeu, Reus, Catalunya | 12 de juliol de 2022 a les 11:59 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 12 de juliol de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Avancen les obres del parc de lliscament situat a la zona oest de la ciutat. Formarà part d’un projecte de parc urbà que comptarà també amb una zona de cal·listènia i una altra de petanca en un entorn de 13.000 metres quadrats. 

Els treballs tenen un pressupost de 900.000 euros


Entre el Parc de la Festa i el Parc dels Capellans estarà situat el nou parc de lliscament, que es troba en una fase avançada de les obres i que s'enllestirà de cara final de setembre. Els treballs van ser adjudicats a Servidel SLU amb un import de 904.638,23 euros i encara queden pendents les tasques de pavimentació, enllumenat i instal·lació de mobiliari urbà. 
 

Encara falten els treballs de pavimentació, enllumenat i instal·lació de mobiliari urbà Foto: Estel Romeu


El nou parc esportiu està plantejat com una nova zona verda a la ciutat que englobi espais de trobada per fer esport, descansar i socialitzar. El parc de lliscament se situa al centre de l’espai i està format per elements com un bowl, amb forma de piscina; tres salts i un halfpipe; una minibowl per a iniciació i zones de patinatge als laterals.

Un parc de lliscament adaptat a diferents nivells i usuaris


Són elements que tenen una finalitat inclusiva, és a dir, que s’adapten als diversos nivells d’habilitat i als diferents usuaris que en puguin fer ús, siguin skaters, scooters, bikers o patinadors en línia. A més, el nou entorn compta amb un parc de cal·listènia per fer exercici a l’aire lliure situat entre dues zones de descans i la zona de petanca que es troba a la part sud.
 

El bowl, amb forma de piscina, se situa al centre del parc Foto: Estel Romeu


També hi ha la intenció que el parc sigui una zona verda que recuperi els espais de barrancs i rieres i que compti amb vegetació típica del bosc de ribera. Sense rec i amb camins transpirables per passejar, el nou parc vol ampliar les zones verdes de la ciutat en 13.000 metres quadrats més i comptarà amb noves conduccions de l’aigua per evitar el risc d’inundació.  
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: