COMUNICACIÓ

«Solstici», la revista de lletres i arts amb arrels a les Terres de l’Ebre

Tindrà una periodicitat semestral i serà distribuïda per diferents punts del territori català

per Aguaita.cat, Terres de l'Ebre | 12 de juliol de 2022 a les 09:43 |
Primer número de la revista ebrenca | Cedida
El 22 de juny va sortir al mercat el primer volum de Solstici, la revista de lletres i arts en català redactada per joves de les Terres de l’Ebre provinents de diferents disciplines del món de la cultura.

La revista, que té una periodicitat semestral i s’edita físicament, serà distribuïda a través de diferents llibreries de Catalunya. Solstici neix de la voluntat de generar un espai on joves de les Terres de l’Ebre puguen compartir els seus interessos culturals i, alhora, oferir contingut de qualitat amb coneixement de causa que va més enllà de l’estricta opinió. Quim Melchor Lleixà, editor de la revista, afirma que el llenguatge de la revista és divulgatiu i que aquesta presenta els temes tractats des d’una visió educativa. De fet, Melchor declara que si “aquesta intenció falla, l’objectiu de Solstici es perd”.

A partir del 22 de juny es podrà trobar en diverses llibreries del territori català el primer volum de la revista, que estarà format per set articles de temàtiques diverses, com el cinema, la música, la literatura o la gastronomia, i que aniran acompanyats d’una portada i il·lustracions d’Esther Carbonell Arquer.

En esta primera edició hi participaran Loles Raventós García-Amorena, Júlia Alcabar Cordero, Àlex Moreno Mulet, Irene Montagut, Judith Paredes Martí, Carmesia Pons Tena, Laura Valls Ingla i Quim Melchor Lleixà. Les llibreries on es podrà trobar Solstici són: La Irreal (Tortosa), Arrels (Tortosa), La 2 de Viladrich (Tortosa), Botiga Esport (Alcanar), La romàntica (Amposta), Castellà (La Ràpita), Art Moble (Gandesa), La impossible (Barcelona), Adserà (Tarragona), La Fatal (Lleida), La 22 (Girona) i Foster & Wallace (Vic).
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: