1 de 10
MOBILITAT

L’Aldea inaugura la Via Verda del Delta de l’Ebre

Unirà les poblacions de l’Aldea, Els Lligallos, Camarles i l’Ampolla

Inauguració de la Via Verda a l'Aldea | Ajuntament de l’Aldea
per Aguaita.cat, L'Aldea | 11 de juliol de 2022 a les 16:34 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 11 de juliol de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Este matí de dilluns s’ha inaugurat oficialment el primer tram de la Via Verda del Delta, a la comarca del Baix Ebre que pertany íntegrament al municipi de l’Aldea amb una longitud de 1.800 metres  i que va per l’antic traçat del ferrocarril entre València i Barcelona, que està en desús des de 1997.

La nova Via Verda del Delta de l’Ebre s’ha inaugurat amb presència dels tres alcaldes: l’alcalde de l’Aldea, Xavier Royo; l’alcalde de Camarles, Ramon Brull; i l’alcalde de l’Ampolla, Francesc Arasa, implicats amb el projecte d’aquesta via que unirà les poblacions de l’Aldea, els Lligallos, Camarles i l’Ampolla amb una longitud total de 11.400 metres.

Esta via, es denominarà Via Verda del Delta de L’Ebre baix els consens dels tres ajuntaments, els quals han pensat que aquesta era una denominació molt original ja que passa íntegrament pel terme municipal dels tres municipis deltaics. Recordem que l’altra via verda que circularà pel Delta de L’Ebre, està denominada del Carrilet.

Al primer tram de la Via al municipi de l’Aldea s’han realitzat treballs de pavimentació i desbrossament, s’ha dotat la via de senyalització, de mobiliari urbà i altres elements de seguretat, amb un cost de 38.618 euros dels quals 15.400 euros han estan subvencionats. 

 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: