1 de 10
ACTIVITATS D'ESTIU

​El Planet Reus Estiu encara la primera quinzena de juliol amb activitats exhaurides

El consistori ha manifestat la voluntat que durant el curs hi hagi una continuïtat dels tallers; a hores d’ara, es calcula que gairebé un 85% ja estan complets

Una de les activitats incloses en el programa Planet Reus | Joel Medina
per Joel Medina, Reus, Catalunya | 11 de juliol de 2022 a les 13:17 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 11 de juliol de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Entre onada i onada de calor, a Reus està tenint lloc el Planet Estiu Jove, un programa amb un reguitzell d’activitats destinades a la joventut. En un principi, se’n van anunciar gairebé 80, tot i que segons el regidor de Salut i Ciutadania, Òscar Subirats, “a causa de la bona rebuda se n’han hagut de duplicar algunes, i ja n’hi ha més de 100”.

La programació s’ha iniciat aquest mes de juliol i finalitzarà durant l’agost. Quant a la valoració que se’n fa, de moment, des de la regidoria afirmen que és positiva: “El primer o el segon dia d’inscripcions ja s’havien aconseguit omplir un terç de totes les activitats, i actualment, malgrat que en queda alguna més despenjada, un 85% s’han exhaurit”, ha explicat Subirats. En aquest sentit, hi ha algunes que s’han hagut de doblar.

Tot i que encara no es té una dada exacta sobre el nombre d’adolescents que hi han participat, el regidor ha expressat que el programa va dirigit a gairebé 1.500 joves. “La intenció és que aquesta programació tingui una continuïtat durant totes les estacions de l’any”, ha anunciat.


«La voluntat és arribar a més ciutadania i fer-ho arreu»


El fet que les activitats estiguin repartides per la ciutat ha estat quelcom que s’ha valorat positivament per part del regidor d’Educació, Daniel Recasens: “La voluntat és arribar a més ciutadania i fer-ho arreu”. A més, ha destacat que aquest programa permet complir objectius del Pla Educatiu d’Entorn, cogestionat entre el Departament d’Educació de la Generalitat  i l’Ajuntament. 

També ha remarcat el finançament del Pla de Millora d’Oportunitats Educatives (PMOE) i del programa PROA per a l’orientació, avenç i enriquiment educatiu. En la franja d’infants hi han col·laborat mitjançant 8 casals educatius i de lleure que ja es van presentar, i en la franja d’adolescents, amb 18 tallers de 6 àmbits diferents.


Podeu consultar el programa d’activitats clicant en aquest enllaç.
 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: