SOCIETAT

Desmantellen una festa il·legal en un habitatge turístic de Reus

Al Camí del Pi del Burgar, on s'identifiquen 40 persones

per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 8 de juliol de 2022 a les 12:32 |
Agents a la festa desmantellada | Reus.cat
La Guàrdia Urbana de Reus ha desmantellat aquest passat dijous una festa il·legal (una pool party) en un habitatge turístic del camí del Pi de Burgar que actuava com a local de pública concurrència sense disposar de la corresponent llicència d'activitat.

Bus inclòs, alcohol i pipes d'aiguaL'activitat il·legal anava dirigida a turistes de Salou, als quals, su posadament, se'ls cobrava un import de 50 euros pel trasllat en bus d'anada i tornada, l'entrada a la festa i el consum d'alcohol. A la festa també s'hi podien llogar pipes d'aigua.
 

La majoria dels identificats són turistes que s'allotgen a Salou Foto: Reus.cat


Una vegada constatades les informacions de què disposava la Guàrdia Urbana sobre l'activitat il·legal, tres dotacions del cos de seguretat municipal han participat en l'operatiu per desmantellar l'activitat.

Les actes aixecades pel cos aniran a Inspecció de TreballEls agents han identificat una quarantena de persones, entre clients i treballadors que s'ocupaven de la venda de consumicions i del lloguer de pipes d'aigua, així com del disjòquei. La Guàrdia Urbana també ha identificat l'empresa responsable de l'activitat, el nom de la qual consta tant a les entrades d'accés com als tiquets del lloguer de les pipes d'aigua.

Les actes aixecades per la Guàrdia Urbana es remetran al departament municipal d'Activitats i a Inspecció de Treball, ja que els treballadors no van acreditar contracte laboral.
 

A la festa hi havia un DJ Foto: Reus.cat


 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: