1 de 10
RECERCA

​Villablanca col·labora amb l'OMS en la intervenció de l'autisme

Rafael Martínez Leal, responsable de la Unitat de Recerca en Discapacitat Intel·lectual i Trastorns del Desenvolupament (UNIVIDD) de Villablanca, forma part del projecte

Rafael Martínez Leal , responsable de la UNIVIDD de Villablanca, formarà part del grup de revisió | Cedida
per E.R., Reus, Catalunya | 7 de juliol de 2022 a les 10:20 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 7 de juliol de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Fundació Villablanca participarà en el Grup de Revisió per Pars creats per l'Organització Mundial de la Salut (OMS) per a la revisió dels Paquets d'Intervencions per a la Rehabilitació (PIR) de les persones amb trastorns de l'espectre autista o discapacitat intel·lectual. El responsable de la Unitat de Recerca en Discapacitat Intel·lectual i Trastorns del Desenvolupament (UNIVIDD) de Villablanca formarà part del grup que revisarà la intervenció que es fa en aquests trastorns.

Recollir quines són les intervencions efectives en el tractament de l'autisme i la discapacitat intel·lectualEl PIR consistirà en un recurs de l'OMS que oferirà informació sobre quines són les intervencions efectives en el tractament de diverses condicions de salut i, concretament en aquest cas, en l'autisme i la discapacitat intel·lectual. Té la finalitat d'integrar la rehabilitació a totes les plataformes de prestació de serveis arreu del món amb un enfocament específic per a cada condició de salut.

Els membres que formen part del Grup de Revisió per Pars són responsables de revisar els paquets específics de cada condició de salut i proposen revisions i els canvis necessaris. Rafael Martínez Leal i Fundació Villablanca ja havien col·laborat amb l'OMS amb anterioritat per a desenvolupar el concepte de Trastorns del Desenvolupament Intel·lectual.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: