1 de 10
FORMACIÓ

Noves oportunitats laborals a Vila-seca sobre gestió de restes orgàniques i compost

S'obre la inscripció d'un curs que pot permetre l'accés a un lloc de treball per sis mesos

Imatge d'arxiu d'una visita a l'àrea de compostatge | Cedida
per E.R., Reus, Catalunya | 6 de juliol de 2022 a les 10:43 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 6 de juliol de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El projecte Sircles, que compta amb la col·laboració de la Fundació Formació i Treball i de l’Ajuntament de Vila-seca, té obertes les inscripcions per a un curs d’auxiliar de gestió de restes orgàniques i compost.

D’entre tots els alumnes que finalitzin i superin aquest curs mitjançant una prova d’avaluació, se’n seleccionaran sis per treballar a l’àrea de compostatge del parc de la Torre d’en Dolça durant mig any.

El curs, d’un total de 100 hores de formació, es durà a terme del 8 de setembre al 13 d'octubre de 2022 de 10 del matí a 2 del migdia. Es tracta d’una formació adreçada prioritàriament a majors de 18 anys, a persones que no treballen ni estudien en el moment de la inscripció, a dones en risc d'exclusió social i a persones empadronades a Vila-seca. 

Per tal d’accedir-hi, els requisits són un alt nivell de lectoescriptura i un domini del català o bé del castellà. El procediment de selecció d'alumnes es realitzarà mitjançant entrevistes que es duran a terme entre el 22 d'agost i el 7 de setembre de 2022. Les inscripcions al curs es poden fer aquí.

Cal recordar que Sircles (Suport d’oportunitats d’Economia Circular per a l’Ocupació i la Inclusió Social), és un projecte de cooperació transfronterera a la Mediterrània finançada per la Unió Europea sota el Programa ENI CBC Med, Instrument Europeu de Veïnatge.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: