1 de 10
POLÍTICA

L’Ajuntament de Reus retira el llaç groc de la façana

A causa de la demanda d’execució provisional imposada per Cs, tot i que la sentència principal encara no és ferma

El llaç groc dels presos polítics ja no penja del balcó de la façana del palau municipal | Reus.cat
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 5 de juliol de 2022 a les 11:14 |
L'Ajuntament de Reus ha despenjat el llaç groc del palau municipal. Tot plegat després que, el setembre del 2021, el grup municipal de Cs interposés una demanda davant el consistori de la capital del Baix Camp.

En un principi, aquest passat mes de març, Cs va rebre una sentència favorable que imposava la retirada del llaç. Gairebé un mes després, l’Ajuntament de Reus va presentar un recurs d’apel·lació al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya. I com que la sentència encara no és ferma, Cs va imposar una altra demanda, aquesta d’execució provisional, uns dies després al jutjat contenciós administratiu.

A causa d’una interlocutòria emesa pel jutjat aquest mes de maig, l’Ajuntament ha retirat el llaç groc de la façana de l’edifici consistorial. Segons la portaveu de Cs a Reus, Débora García, “el govern es volia esperar a quan la sentència fos ferma, però gràcies a aquesta demanda d’execució provisional, s’ha aconseguit que l’Ajuntament no hagi d’esperar uns anys per retirar el llaç”.
 

Débora García i Ricardo López, de Cs Reus, aquest dimarts a la sala de premsa de l'ajuntament Foto: J.M.García també ha expressat que encara creu que el llaç groc continua tenint una simbologia política, tot i la situació i el context polític que es viu a hores d’ara a Catalunya.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: