1 de 10
OCI

L'agenda d'oci i lleure per al cap de setmana

Reusdigital.cat us porta cinc propostes lúdiques i culturals arreu del territori

Una de les propostes d'oci per al cap de setmana és un «escape room» virtual | Cedida
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 8 de juliol de 2022 a les 08:00 |
Arriba un nou (i càlid) cap de setmana de juliol i, com és habitual, a Reusdigital.cat us oferim un llistat amb cinc plans d'oci per al vostre temps lliure. Tenen lloc arreu del Camp, i com sempre intentem que siguin diversos i variats. Recordeu que també podeu consultar la nostra secció de Cultura, on hi trobareu altres actes. I també els continguts d'estiu!

"Escape room" virtual a ReusI, per començar, una proposta per als joves de casa. Divendres 8 de juliol, de 7 de la tarda a 8 del vespre i de dos quarts de 9 del vespre a dos quarts de 10 de la nit, tindrà lloc un escape room virtual a Territori RV. 

Es tracta d'una activitat inclosa a les propostes d'oci per a joves i infants que s'organitzen des del consistori. Si voleu més informació i reservar plaça quan n'hi hagi de disponibles, cliqueu aquí

Exposició pictòrica sobre les escultures de ReusFins al disssabte 9 de juliol podreu visitar una exposició pictòrica del col·lectiu Pinzell trempat on reconeixereu estàtues i monuments de la ciutat, com la venedora d’anissos fins a Marià Fortuny, tot passant per la Dona Treballadora o el Nen de les Oques. La cita és a la sala Quatre del Museu de Reus.


Festes al barri Gaudí de ReusEl passat cap de setmana us vam convidar a les festes d'alguns dels barris de Reus. En aquesta ocasió, la celebració serà a la urbanització Blancafort (des d'aquest divendres i fins al diumenge, dia 10) o al barri Gaudí (dissabte i diumenge). 


Concert "En clau de dona" al BartrinaDissabte 9 de juliol, a les 7 de la tarda i al Teatre Bartrina, el Cor Ciutat de Reus ens oferirà el concert En clau de dona, a partir de les cançons de les dives de la música de totes les èpoques. 


Concert solidari a CambrilsCambrils batega: Rock&Cor és una producció musical amb la particularitat del seu caràcter de concert participatiu. Per tant, a més de la Coral Verge del Camí i els cors Kodaly, Vivace i Adagio de l'EMMC, hi podran participar cantaires a títol individual. A més, el projecte comptarà amb l'acompanyament instrumental d'una banda de pop i rock. 

La cita serà diumenge 10 de juliol, als jardins del parc Samà, a les 10 de la nit. La recaptació es destinarà a la Fundació Miquel Valls, que investiga sobre l’Esclerosi Lateral Amiotròfica; i a la Fundació Fero, per continuar amb la recerca contra el càncer. 

Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: