TURISME

Salou, entre les localitats més buscades al web per passar-hi les vacances

Segons els usuaris de la plataforma Jetcost

per M.B., Reus, Catalunya | 4 de juliol de 2022 a les 09:53 |
Una imatge de Salou | Patronat de Turisme de Salou
Tres localitats catalanes es troben entre les més buscades pels ciutadans de l'estat per passar-hi les seves vacances de juliol, segons la plataforma Jetcost. Salou és l'onzena que més recerques acumula, i Tarragona figura entre les primeres 35. Quant a la capital catalana, Barcelona, és a la vuitena posició. 

Sol i platja abans que destinacions d'interiorSegons s'ha apuntat des de Jestcost, la crisi econòmica "està fent que les destinacions estatals estiguin sent especialment buscades pels turistes, per sobre de les internacionals". El cercador d'hotels i vols de la plataforma ha comprovat que les cerques d'alotjaments durant els primers dies juliol s'han triplicat respecte a l'any passat, "quan encara hi havia certa incertesa entre els viatgers" per la situació sanitària.

Gairebé tres de cada quatre usuaris (74%) han buscat destinacions estatals per tan sols un 26% que han triat les internacionals. Pel que fa a les preferències, sembla que els ciutadans de l'estat segueixen tenint ganes de sol i platja, tot destacant aquestes destinacions a les seves cerques (71%) davant dels que busquen destinacions d'interior (29 %).

Palma de Mallorca, la localitat més buscadaTres ciutats catalanes han estat triades entre les 35 més buscades aquest mes de juliol. Destaca Barcelona, que ocupa la vuitena posició, mentre que Salou figura en l'onzena. La localitat que té més recerques és Palma de Mallorca, la segona Benidorm i, la tercera, Tenerife. Madrid assoleix el novè lloc a les recerques dels usuaris de Jetcost. 

Els responsables d'aquesta eina han indicat que analitzen "regularment" les cerques que es realitzen a a través de la seva web, "de manera que s'aconsegueixen dades molt fiables al tractar-se de cerques reals i no d'enquestes". 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: